Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ένταση το μεσημέρι στον ''Μεσόγειος''

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 12.00 το μεσημέρι, έξω από τις εγκαταστάσεις του Μεσόγειος fm στη Χώρα της Νάξου, με αφορμή τη ραδιοφωνική συνέντευξη του υποψήφιου στις Κυκλάδες της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Χαμπίμπη. 40 περίπου άτομα από ...
την Ανοιχτή Συνέλευση Νάξου, αλλά και αλληλέγγυοι φώναξαν αντιφασιστικά συνθήματα και αποδοκίμασαν τα στελέχη του ραδιοσταθμού για την επιλογή τους. Ένταση δημιουργήθηκε όταν ''ψηφόφορος'' της Χρυσής Αυγής που έφτασε στο χώρο, προσπάθησε να εισέλθει στο studio, αλλά η πόρτα ήταν κλειστή. Αφού ... ''άνοιξε διάλογο'' με τους συγκεντρωμένους, στη συνέχεια χαιρέτησε φασιστικά εξοργίζοντας τους πάντες, αλλά με την αποχώρηση του τα πνεύματα ηρέμησαν. Λίγο αργότερα, αποχώρησε συνοδεία αστυνομικής δύναμης και ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.

140 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oi gnostoi se olous aplisiarides xasiklides antilimanides ekanan pali tin emfanisi tous.

Ma oti kai na kanoun 10 atoma tha einai.

Ta prosopa tous giati ta kriveis re si Vasilaki les kai den kseroume pia kolopeda einai.?

xxx

Ανώνυμος είπε...

εσυ ρε κολοπαιδο ποιος εισαι ?
πουτανας γιε και γερμανοναζι σκατο ?

Ανώνυμος είπε...

40 βουλευτες θα εχουμε στις 7 του Μαη και τοτε θα τρεχετε...ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ........

Ανώνυμος είπε...

εχεις σκατα στο κεφαλι

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Για 3:31 και 3:09
Ρωτήστε τους γέρους σας κωθώνια τι εστί ναζί! Γιατί στις κεφαλές σας έχετε πίτουρα και δεν θυμάστε. Αυτοί που σας το παίζουν πατριώτες είναι γερμανοτσολιάδες, παιδιά του χίτλερ και απόγονοι των ταγματασφαλιτών και κυκλοφορούν με σβάστικες και σήματα των ss!
Πολύ γούσταρα το τρέξιμο με όλη την αστυνομική δύναμη του υποψήφιου και του αρχηγού τους.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Για 3:31 και 3:09
Ρωτήστε τους γέρους σας κωθώνια τι εστί ναζί! Γιατί στις κεφαλές σας έχετε πίτουρα και δεν θυμάστε. Αυτοί που σας το παίζουν πατριώτες είναι γερμανοτσολιάδες, παιδιά του χίτλερ και απόγονοι των ταγματασφαλιτών και κυκλοφορούν με σβάστικες και σήματα των ss!
Πολύ γούσταρα το τρέξιμο με όλη την αστυνομική δύναμη του υποψήφιου και του αρχηγού τους.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Σπείρατε φασισμό θα θερίσετε θύελλες, δεν θα τολμάτε παλιοφασίστες δοσίλογοι προδώτες νοσταλγοί του χίτλερ ανεγκέφαλοι ψυχοπαθείς ανδρείκελα να κυκλοφορείτε θα χρειάζεστε συνοδεία από μπατσόσκυλα. Ρε θα τρίζουν τα κόκαλα των πατεράδων σας που σφάζανε και βασανίζανε οι παλιοναζί, εκτός κι αν ήτανε δοσίλογοι και εσείς κρατάτε πιστά τις μαλακισμένες σας παραδόσεις. ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ. Μπραβο στους ανθρώπους που πήγαν και σας ξεμπρόστιασαν. Μακάρι να ήσασταν και σεις άπλυτοι από τη δουλειά και όχι τόσο βρωμιάρηδες από το αίμα των συνανθρώπων μας συμπολιτών του κόσμου ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ... θα πεσει πολυ πουτσα ...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/el/thumb/2/27/HA1cover.jpg/200px-HA1cover.jpg

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ΄ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΤΕΙ. ΡΕ ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΗΤΕ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΘΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΑΛΕΥΘΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΔΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑΣΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Xιλιάδες έλληνες και μετανάστες διαδηλωτές έδωσαν χτες απάντηση στη δημιουργία των νέων Άουσβιτς από το Χρυσοχοϊδη και στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, που επιχειρούν να αναβαθμίσουν την παρουσία τους απ’ τις γειτονιές μέχρι και τη Βουλή. Με... λίγες μόνο μέρες προετοιμασίας, η σημερινή ενωτική συγκέντρωση και πορεία ήταν ένα μικρό δείγμα απ’ τις μεγάλες δυνατότητες απάντησης που έχει το κίνημα κι η αριστερά απέναντι στο ρατσισμό και τους φασίστες. Ορισμένα από τα συνθήματα που κυριάρχησαν: ” Όχι άλλες φυλακές, κλείστε τα στρατόπεδα και βρείτε μας δουλειές” “Δεν θέλουμε στρατόπεδα κι αστυνομία, θέλουμε σχολεία και νοσοκομεία” “Δεν είναι κόμμα η Χρυσή Αυγή, είναιι συμμορία ναζιστική” ” Όλοι μαζί, να σβήσουν οι ναζί” Συμμετείχαν δεκάδες αντιρατσιστικές, μεταναστευτικές και προσφυγικές οργανώσεις, φοιτητικοι σύλλογοι κι εργαζόμενοι από χώρους, κόμματα και οργανώσεις από ευρύτατο φάσμα της αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου. Επιβεβαιώθηκε ότι ένα σοβαρό τμήμα της κοινωνίας είναι αντίθετο στη ρατσιστική ατζέντα κι αποφασισμένο να φράξει το δρόμο στους νεοναζί. Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό” Απελάστε τους Φασίστες.

Ανώνυμος είπε...

Π άνω από 1.000 διαδηλωτές συμμετείχαν στο αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό συλλαλητήριο και τη συναυλία που έγινε το Σάββατο, 24 Μάρτη, το απόγευμα στην πλατεία Κοτζιά και στην πορεία που ακολούθησε μέχρι τη Βουλή. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των μεταναστών που αψήφησαν τη «σκούπα» Χρυσοχοΐδη και την αστυνομοκρατία για τις παρελάσεις στο κέντρο της Αθήνας κι έδωσαν απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης για κατασκευή νέων απάνθρωπων στρατοπέδων συγκέντρωσης με πρώτο αυτό της Κοζάνης..

Ανώνυμος είπε...

Είτε τα καταφέρουν τελικά να βάλουν στη Βουλή τους νεοναζί, είτε τα καταφέρουμε εμείς να τους φράξουμε το δρόμο, το μέτωπο απέναντί τους θα παραμείνει ορθάνοιχτο σε κάθε γειτονιά, χώρο δουλειάς, σχολείο και σχολή..

Ανώνυμος είπε...

4:36 ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
...ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή στην Ρούλα Brown που έδωσε βήμα στους ναζί! Για πόσα ξεπουλήθηκε άραγε;Ρούλα μας φέρνεις στο μυαλό άλλες θύμησες. Το νού σου!

Ανώνυμος είπε...

H BROWN ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΑΜΠΙΜΠΗ! ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕΤΑΙ ΓΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚ ΝΑ ΜΗ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΡΕΕΕΕ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΝΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ.
ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΟΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ.

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ 1 ΜΗΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΘΗΝΑ ΝΙΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

ωραίο υποψήφιο έχετε ρε ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ με γυναίκα από την νορβηγία!!Αίμα τιμή σκατά αυγή,αίμα τιμή χρύσα αυγά,θα σας γαμαμε παντού ρε κότες σας ξέρουμε τι αδερφαρες εισαστε σας βλέπουμε και στην παραλία εισαστε ένα μάτσο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ θα φάτε ραβδί ρε μουνοπανα....κρεμαλα στους φασίστες...

Ανώνυμος είπε...

σιγά ρε ΠΟΥΤΑΝΑΣ Γιε 7:24 που σε σταμάτησε αλγερινός και ήρθαν οι χρυσασκαταδες να σε σώσουν....μήπως σε πέρασαν και το δρόμο για να μην σε πατήσει αυτοκίνητο????ΠΟΥΤΑΝΑΣ παιδί...

Ανώνυμος είπε...

7 του Μαη θα χαθειτε λαθρομεταναστες....

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΗΡΩΕΣ ΜΕ ΤΗΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ …….
ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ …….ΚΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

7 του μαϊου ΠΟΥΤΑΝΑΣ παιδί σε περιμένει κρεμαλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Σκατά στο σπίτι του κάθε χρυσαυγητη!!

Ανώνυμος είπε...

Σαν λουλουδιασμένη άνοιξη... Ανώνυμοι ακραίοι κάφροι να αγωνίζονται για τα ιδανικά της δημοκρατίας εκατέρωθεν και να αρθρώνουν έναν τέτοιο ποιητικό-πολιτικό λόγο...
Φτου μη σας ματιάσω άξια της Ελλάδος παιδιά!
Φασίστες και αναρχοφασίστες

Ανώνυμος είπε...

...γαμω τις μανες σας αριστεροι προδοτες της Ελλαδας, γαμωσπερματα εφιαλτες!!!
...ξεπλημενοι, αντε να πλυθητε βρωμιαρηδες πακιστανοι μπασταρδοι..

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σας γαμω τη μανα

Ανώνυμος είπε...

εσείς η δημοκράτες γιατί δε αφήνετε τούς άλλους να εκφραστούν ελεύθερα ,αν πιστεύετε στην δημοκρατία ....
μήπως δεν είστε και πολύ δημοκράτες ???? αυτός είναι ο φασισμός ...ο κόσμος βλέπει, ακούει, και κρίνει!!!!

Ανώνυμος είπε...

κατι αληταραδες αναρχοκαργιοληδες, καινε την αθηνα και τα μαγαζια των ανθρωπων καθε φορα, οχι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
οσο αφορα εδω στην Ναξο, εσεις ειστε οι τραμπουκοι που κανετε τις μαλακιες και γραφετε στους τοιχους τις παπαριες σας!!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΒΕΒΑΙΑ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ,33 Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ.ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΥΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ......

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε στο νησί του Νικηφόρου Μανδηλαρά , ζούμε στο νησί του Μανώλη Γλέζου. Τους ναζί τους πολεμήσαμε και τους νικήσαμε. Το αβγό του φιδιού το πατάμε και το λιώνουμε. Οπου σας πετύχουμε κερατάδες θα ξεράσετε το γάλα της πουτάνας σας.

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι σίγουρο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΓΑΜΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ; Προς το χρυσό αυγό πρόσεξε γιατί από το πολύ γαμήσι μικροτσούτσουνε χρυσαυγίτη μή πα και βάλεις το καυλί σου στο κώλο σου και γενείς κωλομπαράς. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Επίσης στον άλλο χρυσαυγίτη που τεκμηριώνει με στοιχεία όχι παπαριές αίμα τιμή χρυσή αυγή, που ακριβώς θα πέσει η πούτσα σας; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχετε πολύ πλάκα όλα εσείς τα ανεγκέφαλα χρυσά αυγά.

Ανώνυμος είπε...

επίσης ξέχασα όπως μου υπενθυμίζει παρακάτω κάποιος της μάνας μας το μουνί που σας κλάνει απ'το βράδυ ως το πρωί μέχρι να ρθει η Αυγή

Ανώνυμος είπε...

το ίνδαλμά σας ο χίτσερ, επίτηδες το λέω λάθος για να σας τη σπάσω έκανε μεθόδους με σαπούνι τώρα έχω μάθει και εγώ να φτιάχνω σαπούνι από φασίστες χρυσαυγίτες, για να καθαρίζεται από το σαπούνι τις κουράδες από τους μετανάστες που χέζουν στον τάφο των παπούδων σας.

Ανώνυμος είπε...

απάντηση σε παιδαριώδη ερώτημα όσον αφορά εμάς τους δημοκράτες που δεν αφήνουμε να εκφραστούν ελεύθερα ο κάθε τραμπούκος φασίστας δολοφόνος, έχω να απαντήσω ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΌΝΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. οταν οι υπόλοιποι την υπονομεύουν την δημοκρατία ε όχι δεν μπορούν τότε να την σκέφτονται και να την αποζητούν. Η μόνη δημοκρατία που τους πρέπει είναι η δημοκρατία της σφαλιάρας με το σφυροδρέπανο και σπάσιμο των χρυσών ξεροκέφαλων αυγών τους.

Ανώνυμος είπε...

χασοδικη τον Μελιγαλα τον ξερεις? εχει χωρο μορη κουφαλα και για σενα

Ανώνυμος είπε...

ηθελα να πω πως συμφωνω με 05:24.
επισης να πω οτι ντρεπομαι απιστευτα για το επιπεδο των περισσοτερων εδω μεσα. ετσι οπως μιλατε-μιλατε...τελος παντων- βλεπω δυο ακρα. ενα πολυ αριστερα κ ενα πολυ δεξια. γιατι να μην μπορουμε σε αυτη τη χωρα να κανουμε απλα το σωστο;;;!!!!!!!
γιατι;;; δημοκρατια ειναι να πεταμε αυγα σε εκπροσωπους κομματων;; ηνα βριζουμε τη διευθυντρια του σταθμου επειδη αφησε να μιλησει κ καποιος που στην τελικη θα μπει στη βουλη;;;;!!
ημαρτον!!!
εγω δεν πρεσβευω χρυση αυγη αλλα σε καμια περιπτωση και τον κομμουνιμο. κ τα δυο καταστροφη φερνουν κ λυπη....

το μονο που θελω, ειναι δικαιοσυνη κ αξιοκρατια για τους νεους και τους ηλικιωμενους, για τους φτωχους αλλα και τους πλουσιους, γιαυτους που δεν κλεβουν κ ακολουθουν το νομο κ τη ταξη.

ευχομαι μια μερα να ανατειλει... ο ηλιος της δικαιοσυνης...και σε αυτη τη χωρα........

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η ΜΠΡΑΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΥΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΔΏΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΦ'ΟΣΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΧΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΧΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΧΙ ΖΩΗ.

Ανώνυμος είπε...

Simfono apolita me ton prolalisanta 12:33!!!! Alla oi kommoynistes ipotithetai palevoun gia to kalo kai to dikaio tou laou. nomizo pos apla paleuoun...kai mono antidroun... xoris apotelesma...xoris ousia... tosa ¨oxi¨ poy lene oyte o ¨o fasistas metaxas¨ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε στη Νάξο ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά. Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι τύποι -οι Νεοναζί- είναι απίστευτα γελοίοι. Αν πάμε σε πόλεμο μαζί τους θα είναι σαν να πολεμάμε έναν ζωολογικό κήπο. Πέρα απο τα αστεία όμως η ουσία είναι ότι μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων και τότε τα πράγματα γίνονται αγρια και επικίνδυνα...γιαυτό χρειάζεται να "σπάσεις τα... αυγά " στην αρχή με όποιο κόστος.

Ανώνυμος είπε...

απαντάω στο φίλο που με αποκαλεί προλαλίσαντα, πως δεν είμαι κομμουνιστής, διότι δεν ξέρω τί ακριβώς είμαι το μόνο που πιστεύω είναι το δίκαιο η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΆΝΘΡΩΠΟ. Δεν πιστεύω καθόλου στο κκε ιδιαίτερα διότι προστατεύει και αυτό με την ιστορία του όπως έχει δείξει το μαγαζάκι του τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Mε αφορμή σαν σήμερα το θάνατο του Αθ.Διάκου, μερικές σκόρπιες σκέψεις...

Πολλοί, ορμώμενοι από τον ανασκολοπισμό του Αθ.Διάκου, χαρακτηρίζουν ακόμη και σήμερα τους Τούρκους ως βαρβάρους. Ο ανιστόρητος και καθαρά ρατσιστικός χαρακτήρας των... παραπάνω είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Αν η λογική της "φυλετικής" συλλογικής ευθύνης (βάσει της οποίας ένας ολόκληρος πληθυσμός ευθύνεται για τη συμπεριφορά συγκεκριμένων ανθρώπων που τυχαίνει να έχουν την ίδια θρησκεία, γλώσσα ή εθνική καταγωγή) συνιστά την πεμπτουσία του ρατσισμού, η μηχανική αναγωγή γεγονότων ενός μακρινού παρελθόντος στο σήμερα αποτελεί τη βάση για την άρνηση της ιστορικής γνώσης. Η απόδοση ευθυνών στους σημερινούς Τούρκους (ή σε όποιον άλλο λαό) για βαρβαρότητες που διαπράχθηκαν πριν από 182 χρόνια, ελάχιστα διαφέρει από τη λογική των αντισημιτικών εκείνων πογκρόμ που έβλεπαν στο πρόσωπο των Εβραίων της Ευρώπης τους ίδιους κι απαράλλαχτους ανθρώπους μ' "αυτούς που σταύρωσαν τον Χριστό".
Όμως, η επίκληση βαρβαροτήτων του παρελθόντος σε βάρος των σημερινών (πραγματικών ή κατά φαντασίαν) απογόνων τους είναι ένα μαχαίρι που εύκολα μπορεί ν' αποδειχθεί δίκοπο.Κατ' αρχήν, η ίδια η επανάσταση του '21 -όπως κάθε πραγματική επανάσταση, άλλωστε- περιλαμβάνει ουκ ολίγες σελίδες φρικαλεοτήτων που διαπράχθηκαν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Εκτός από την πασίγνωστη σφαγή χιλιάδων αμάχων στην Τριπολιτσά, μικρά ολοκαυτώματα των μουσουλμανικών κι εβραϊκών κοινοτήτων σημάδεψαν την απελευθέρωση των περισσότερων αστικών κέντρων της Νότιας Ελλάδας από τους ξεσηκωμένους προγόνους μας. Και μάλιστα με μεθόδους όχι ιδιαίτερα ανθρωπιστικές: το καλοκαίρι του 1821 στο Ναβαρίνο, λ.χ., οι επαναστάτες μάζεψαν τους αιχμάλωτους αμάχους σ' ένα νησάκι και τους άφησαν εκεί να πεθάνουν από την πείνα.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός Γερμανού φιλέλληνα που πέρασε από εκεί, μερικούς μήνες αργότερα "φαινόταν τα πτώματα των παιδιών να θηλάζουν τις τελευταίες σταγόνες ζωής από το στήθος της μάνας τους" ("Οι ανώδυνες παρατηρήσεις του γερμανού φιλέλληνα Ντάνενμπεργκ", Αθήνα 1990, εκδ. Καραβία, σ. 53).

Ακόμη πιο άσχημα (κι αδικαιολόγητα, με βάση το σημερινό μας πολιτισμό) ήταν τα πράγματα στο μακρινό Βυζάντιο. Το παλούκωμα των μελλοθανάτων στο Βυζάντιο συνιστούσε έναν εξαιρετικά διαδεδομένο τρόπο τιμωρίας αδικημάτων όπως η στάση, η εσχάτη προδοσία ή η λιποταξία. Λίαν κατατοπιστικά είναι τα σχετικά ιστορικά μυθιστορήματα της Πηνελόπης Δέλτα (π.χ. "Στον καιρό του Βουλγαροκτόνου") ή την "Ιστορία του Ελληνικού Εθνους" του Κων/νου Παπαρρηγόπουλου. Σ' αυτή την τελευταία, ο εθνικός μας ιστορικός περιγράφει, μεταξύ άλλων, τις μαζικές σφαγές αιρετικών (μέσα Θ' αι.) που η εκκλησία μας γιορτάζει πανηγυρικά την Κυριακή της ορθοδοξίας: οι Βυζαντινοί χρονογράφοι της εποχής, διαβάζουμε, "μετά πολλής ψυχρότητος και αδιαφορίας αναφέρουσι την ανασκολόπισιν, την καρατομίαν, τον καταποντισμόν δέκα μυριάδων ανθρώπων" στο όνομα της ορθής πίστης.

Για να παλουκωθείς στο όνομα της μαχόμενης ορθοδοξίας, δεν ήταν άλλωστε απαραίτητο σ' εκείνους τους καιρούς να έχεις υποπέσει σε οποιοδήποτε φταίξιμο. Το αποδεικνύει, αν μη τι άλλο, το τέχνασμα στο οποίο κατέφυγε ο αυτοκράτορας Βασίλειος ο Α', για να σταματήσει τις λιποταξίες στο βυζαντινό ναυτικό: "Κρυφά τη νύχτα παίρνει από τη φυλακή τριάντα Αγαρηνούς [αιχμαλώτους] και τους παραδίδει στον επικεφαλής της προσωπικής του φρουράς, με τη ρητή εντολή ότι, αν κάποιος αποκαλύψει τα σχεδιαζόμενα, θα τιμωρηθεί με πάρα πολύ αυστηρή ποινή. Στη συνέχεια διατάσσει να καούν τα γένια και τα μαλλιά των τριάντα αυτών Αράβων με φωτιά και πίσσα, να αλειφθούν τα πρόσωπά τους με κάπνα, να δεθούν τα πόδια τους σε διπλοκλειδωμένα σίδερα και σε κάποια ώρα της ημέρας να μαστιγωθούν ανελέητα με φραγκέλια στον ιππόδρομο, διότι δήθεν ήσαν λιποτάκτες του ναυτικού". Αμέσως μετά, "τους παίρνει και τους μεταφέρει στη Μεθώνη, για να τους ανασκολοπίσει ως δήθεν δειλούς δραπέτες πολέμων με τέτοιο τρόπο, ώστε ούτε κανείς από τους τοπικούς άρχοντες ούτε ο λαός της κοινότητας αλλά ούτε κι ο ίδιος ο επικεφαλής του στόλου να αντιληφθεί τα τεκταινόμενα. Ολοι, λοιπόν, οι αιχμάλωτοι ανασκολοπίστηκαν. [...] Χάρη στο ευφυές αυτό σχέδιο και με τη θυσία λίγων Αράβων αιχμαλώτων, ο αυτοκράτορας έσωσε το δικό του λαό από την τιμωρία" (Ιωσήφ Γενέσιος "Περί βασιλειών", μετάφραση Π. Νιάβης, Αθήνα 1994, εκδ. Κανάκη, σ. 230-2).

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι λοπόν πιο προσεκτικοί όσοι χρησιμοποιούν το παράδειγμα του Αθ.Διάκου για να μας πείσουν ακόμη και σήμερα ότι οι Τούρκοι εξακολουθούν να είναι εχθροί μας. Σύμφωνα με τον Φαρούκ Τουντζάι, πολιτικό πρόσφυγα από την Τουρκία που ζει στην Ελλάδα από το 1982, "Δεν φτιάχνεται η ιστορία με τα επίθετα, αλλά με τα ρήματα και τα ουσιαστικά. Σκέφτομαι πως θα ήταν χρήσιμο να είχε κάθε Τούρκος τη δυνατότητα να διαβάσει κάποιο βιβλίο ιστορίας που διδάσκεται στην Ελλάδα. Αν με ρωτούσαν τι πρέπει να γίνει για να μάθουν Ελληνες και Τούρκοι την ιστορία τους, θα τους έλεγα να ετοιμάσουν ένα κοινό βιβλίο. Στα ελληνικά σχολεία να διδάσκεται στην ελληνική γλώσσα και στα τουρκικά στην τουρκική. Γιατί αν υπάρχει κάτι που δεν πρέπει -ή δεν μπορούμε- να το πούμε στη χώρα του άλλου, τότε δεν πρέπει να το πούμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό. Να μιλήσουμε όλοι για τη σφαγή της Χίου, για παράδειγμα, αλλά να αναζητήσουμε τις αιτίες της στον πόλεμο, την πολιτική ή τα οικονομικά συμφέροντα και όχι στη 'βάρβαρη φύση' των Τούρκων. Ενιωσα προσωπικά πολλές φορές ενοχή, όταν με ρώτησαν γιατί σουβλίσαμε τον Αθανάσιο Διάκο ή γιατί πήραμε την Αγιά Σοφιά. Κι ας μην ευθύνομαι για τίποτε από τα δύο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι, αν περνούσε από το χέρι μου, η Αγιά Σοφιά θα μπορούσε να δέχεται τους χριστιανούς κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα και τους μουσουλμάνους στα μπαϊράμια τους. Τον υπόλοιπο καιρό θα μπορούσε να λειτουργεί ως μουσείο

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ?

Ανώνυμος είπε...

''Μη με σταματάς. Ονειρεύομαι.
Ζήσαμε σκυμμένοι αιώνες αδικίας.
Αιώνες μοναξιάς.
Τώρα μη. Μη με σταματάς.
Τώρα κι εδώ για πάντα και παντού.
Ονειρεύομαι ελευθερία.
... Μέσα απ’ του καθένα
την πανέμορφη ιδιαιτερότητα
ν’ αποκαταστήσουμε
του Σύμπαντος την Αρμονία...''
Κ. Γώγου
Καλό μήνα με αλήθειες και πολλές ομορφιές...;))

Ανώνυμος είπε...

Χαρακτηριστικό απόσπασμα του χαμηλού επιπέδου της δημοσιογράφου και του βλαμμένου υποψήφιου αποτελεί η δήλωση ότι «κάθε λαθρομετανάστης είναι κι ένας έλληνας άνεργος». Ας μας εξηγήσουν λοιπόν οι θιασώτες της άριας φυλής και οι συνδαιτημόνες τους, πώς ένας μετανάστης παίρνει θέσεις εργασίας από άνεργους δασκάλους, καθηγητές, νοσηλευτές, γιατρούς, μηχανικούς, λογιστές, μηχανικούς υπολογιστών, τοπογράφους, δημόσιους υπαλλήλους σε εφεδρεία κλπ κλπ.
Η εγκληματική συμμορία Χρυσή Αυγή, που αποτελείται από μαχαιροβγάλτες, νταβατζήδες της νύχτας, πράκτορες της Ασφάλειας και λοιπά καθάρματα, συνηθίζει να χαιρετάει ναζιστικά, όπως έκανε ο αρχηγός της Μιχαλολιάκος στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων, και να τυπώνει τη σβάστικα στα έντυπά της. Τα αντικοινωνικά αυτά αποβράσματα επενδύουν πάνω στο φόβο, την ανασφάλεια και την απογοήτευση του κόσμου για να εξαπολύσουν πογκρόμ ενάντια στους μετανάστες. Παράλληλα επιτίθεται σε αγωνιστές, σε καταλήψεις και κοινωνικά κέντρα, πολλές φορές σε αγαστή συνεργασία με την αστυνομία.

Ανώνυμος είπε...

Σε έναν τόπο όπως η Νάξος, όπου την περίοδο της ναζιστικής κατοχής μόνο στην Κόρωνο πέθαναν εκατοντάδες άνθρωποι από την πείνα, πώς είναι δυνατόν να κυκλοφορούν στο δρόμο οι οπαδοί του Χίτλερ; Σε ένα νησί που έθρεψε τον Μανώλη Γλέζο ο οποίος κατέβασε τη σημαία με τη σβάστικα από την Ακρόπολη στην πιο μαύρη περίοδο της γερμανικής κατοχής, οι θιασώτες των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης δεν έχουν καμιά θέση.

Ανώνυμος είπε...

Χαρακτηριστικό απόσπασμα του χαμηλού επιπέδου της δημοσιογράφου και του βλαμμένου υποψήφιου αποτελεί η δήλωση ότι «κάθε λαθρομετανάστης είναι κι ένας έλληνας άνεργος». Ας μας εξηγήσουν λοιπόν οι θιασώτες της άριας φυλής και οι συνδαιτημόνες τους, πώς ένας μετανάστης παίρνει θέσεις εργασίας από άνεργους δασκάλους, καθηγητές, νοσηλευτές, γιατρούς, μηχανικούς, λογιστές, μηχανικούς υπολογιστών, τοπογράφους, δημόσιους υπαλλήλους σε εφεδρεία κλπ κλπ.

Ανώνυμος είπε...

“Δεν είναι κόμμα η Χρυσή Αυγή, είναιι συμμορία ναζιστική

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί, να σβήσουν οι ναζί

Ανώνυμος είπε...

Αnonime 01:20 mperdepses to minima mou. ta idia me sena pistevo. to ¨alla¨ isos ekane to mperdema. Milas poli sosta kai eidika to deftero soy minima me antiprosopevei 100%.
Giauto akribos leo oti oi kommounistes den exoun oyte ousia oute tipota. apla paleuoun me ti via gia to magazaki tous. Kai episis touw teoro fasistes kai autous!! Otan mia zoi mazeuontai gia na deiroyn, na petaksoun ayga i molotof de nomizo na einai kaliteroi apo tous nazi!!!!
Exousia theloun na paroun kiautoi sta xeria tous kian tin paroun zito pou kaikame!!

Makari na pistevan kialloi auta poy grafeis... makari alla distixos...isos einai kiayto h isoropia tis fisis...


Ithela omos na mou apantisoun oi akroaristeroi giati ksafnika emfanistikan kai me tosi dinamiki oi akrodeksioi?????????????
Giati tora??? Mipos iposinidita i xora tous exei ontos anagki??? Mipos edo poy ftasame xreiazetai kai ligh fobera?????

Re gamoto toso diskolo einai mia antikeimeniki kai aksiokratiki dimokratia???????????????????? toso diskolo re gamoto????????????????????

Ανώνυμος είπε...

παντα σε ανάλογες περιπτώσεις οικονομικών κρίσεων επιπλέουν ακροδεξιά φαινόμενα. Σε μία ανάλογη στιγμή ανέβηκε κι ο ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ χιτλερ.

Ανώνυμος είπε...

οι παπούδες μας πρόσφυγες οι γονείς μας μετανάστες εμείς ρατσιστές; πως το καταλαβαίνεις τους προδίδεις ή όχι.

Ανώνυμος είπε...

Mipos iposinidita i xora tous exei ontos anagki??? Mipos edo poy ftasame xreiazetai kai ligh fobera?????
Ήδη γνωρίζεις μέσα σου πόσο επικίνδυνο και λάθος είναι αυτό. Είναι σαν να σε ρωτάω επειδή έκοψες το δάχτυλό σου και τώρα σου λείπει μήπως να σε βγάλω και τελείως από τη μέση επειδή έπαθες κατάθλιψη; Ξέρεις και μόνος σου την απάντηση όπως την ξέρω και γω μόνος μου.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο χιτλερ για να ελέγχει τα μυαλά των ανθρώπων. Πάνω στο φόβο χτίστηκε το τρίτο ράιχ, και σε αυτόν τον ίδιο φόβο πάνε να χτίσουνε και το τέταρτο. Η Απάντηση είναι πολύ απλή αλλά επειδή είμαστε ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ δεν θέλουμε να την δούμε. ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Έτσι κι αλλιώς χάσαμε που χάσαμε τα πάντα, ας μη χάσουμε και το στοιχειώδη ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ. Το μόνο που δεν έχουμε είναι χρόνο και φόβο. ΝΤΟΥ ΞΕΛΕΦΤΕΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΜΑΡΑΜΑΡΙΝΟΣ. ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
''Μη με σταματάς. Ονειρεύομαι.
Ζήσαμε σκυμμένοι αιώνες αδικίας.
Αιώνες μοναξιάς.
Τώρα μη. Μη με σταματάς.
Τώρα κι εδώ για πάντα και παντού.
Ονειρεύομαι ελευθερία.
... Μέσα απ’ του καθένα
την πανέμορφη ιδιαιτερότητα
ν’ αποκαταστήσουμε
του Σύμπαντος την Αρμονία...''
Κ. Γώγου
Καλό μήνα με αλήθειες και πολλές ομορφιές...;))

Ανώνυμος είπε...

ΌΤΑΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τη νύχτα, όλες οι γάτες γκρίζες φαίνονται

Ανώνυμος είπε...

AIMA TIMH XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ...ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΣΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΑΝ... ΑΝΤΑΞΙΟΊ ΤΟΥΣ.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

Και τότε, τον Μάιο του 2005, που ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής εξέφραζε με συγκίνηση την τιμή του να βρίσκεται ανάμεσα στους αυθεντικούς απόγονους του Χίτλερ, περίπου ενάμιση μήνα αργότερα, στις 15 Ιουνίου 2005, οι Γερμανοί νεοναζί "συναγωνιστές" του, ξεκινούσαν στο Μόναχο αυτό το "μεγάλο εθνικό επαναστατικό κίνημα" δολοφονώντας με πυροβολισμό στο πρόσωπο έναν Έλληνα μετανάστη, μέσα στο μαγαζί του.
Τον 45χρονο μικροεπιχειρηματία (κλειδαρά) Θοδωρή Βουλγαρίδη.
Ο λόγος; Έκανε το λάθος να είναι αλλοδαπός και να βρίσκεται στη Γερμανία

Ανώνυμος είπε...

από ομιλία του Μιχαλολιάκου στο Μιλάνο, σε εκδήλωση του ιταλικού φασιστικού (έτσι αποκαλούνται και οι ίδιοι) κόμματος "Forza Nuova".



Μιλάνο, 26.05.2010, ομιλία σε εκδήλωση της Forza Nuova. Δείτε την ομιλία, εδώ.

Φυσικά δεν έχει συμμετάσχει, αυτός και η συμμορία του, μόνο σε αυτή την ξένη φασιστική εκδήλωση. Οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές τις τελευταίες δεκαετίες και μία από αυτές ήταν και τον Μάιο του 2005, όπου η Χρυσή Αυγή έτρεξε στο Βερολίνο για να κλάψει παρέα με τα γερμανικά ναζιστικά και φυλετικά της πρότυπα, δηλαδή τα στελέχη του γερμανικού ναζιστικού κόμματος NPD, για την επέτειο της ήττας του Χίτλερ τον Μάιο του 1945.
Ξεκινάμε από το τότε πένθιμο εξώφυλλο του περιοδικού "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" (Ιούνιος-Ιούλιος 2005) και, μετά από μια σειρά θεάρεστων γερμανοτσολιάδικων άρθρων, θα καταλήξουμε στο περιοδικό της "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ", με το άρθρο της επίσκεψης της Χρυσής Αυγής στο μοιρολόι του Βερολίνου:

Ανώνυμος είπε...

Η μέρα που απελευθερώθηκε το Άουσβιτς ορίστηκε στη χώρα μας σαν “Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος”, ενώ οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχουν την ίδια μέρα αντίστοιχη επέτειο. Στον τόπο του μαρτυρίου μάλιστα καθιερώθηκε η “Πορεία των ζωντανών” από το Άουσβιτς στο Μπιρκενάου, που συμβολίζει την πορεία του θανάτου, στην οποία υποχρεώθηκαν οι κρατούμενοι, καθώς οι σύμμαχοι πλησίαζαν στο στρατόπεδο.

Σε μια αναθηματική στήλη στο στρατόπεδο του θανάτου, υπάρχει η επιγραφή “Nie mehr”, (Ποτέ πια), σε διάφορες γλώσσες, γιατί πρέπει να θυμόμαστε. Γιατί η λήθη εξυπηρετεί τους εγκληματίες και η έλλειψη γνώσης οδηγεί στα ίδια τραγικά εγκλήματα. Η «εθνική καθαρότητα» ήταν εκείνη που οδήγησε τον Κεμάλ σε τόσες γενοκτονίες και σφαγές στην Τουρκία, το ίδιο και τον Χίτλερ στο ολοκαύτωμα και τη γενοκτονία των Εβραίων, των τσιγγάνων και άλλων «υπανθρώπων».
Κι όμως, τόσα χρόνια μετά και ο ρατσισμός προβάλλει πάλι μπροστά μας απειλητικός, σαν τη Λερναία Ύδρα, που μόλις της κόψεις ένα κεφάλι, δύο ξεπετάγονται στη θέση του. Ας μην επαναπαυόμαστε. Ας μην αφήσουμε την επέτειο αυτή να περάσει στα ψιλά των εφημερίδων. Ας διαβάζουμε την Ιστορία. Ας πλατύνουμε τη σκέψη μας. Γιατί το Άουσβιτς αναβιώνει πολύ εύκολα, στα σταλινικά γκουλάγκ, στη Σρεμπρένιτσα, στη Ρουάντα. Ας γίνει η «γνώση» ένας ελάχιστος φόρος τιμής σ’ εκείνους που πολτοποιήθηκαν από τις μυλόπετρες της Ιστορίας, σ’ εκείνους που πλήρωσαν με το αθώο αίμα τους την εμπάθεια, το σοβινισμό και τη μισαλλοδοξία των τυράννων.
Χριστιάννα Λούπα

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουμε βέβαια τίποτα εναντίον των θρησκευτικών πιστεύω των άλλων, γιατί αυτά, βάσει των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών, πρέπει να εξασκούνται ελεύθερα. Πράγμα που ασφαλώς οφείλουν να σεβαστούν και οι αλλόθρησκοι, δηλαδή οι χριστιανοί πατριώτες, οι ιερείς που ευλογούν τα εγκαίνια των γραφείων και οι πολλοί χρυσαυγίτες καλόγεροι του Αγίου Όρους που σκοπεύουν να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή στις εκλογές.
Στο κάτω-κάτω της Ιεράς Γραφής, παιδί του Θεού είναι και ο Εωσφόρος.

Ανώνυμος είπε...

Στο περιοδικό "ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ", της νεολαίας της Χρυσής Αυγής, που εκδόθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 2000, στο άρθρο "Φωνή από το παρελθόν" υπενθυμίζονται τρεις ημερομηνίες παγανιστικών εορτών, ενώ παράλληλα λοιδορείται ο Χριστιανισμός.

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ

Προτού μπούμε στα "πικάντικα" ιδεολογικά θέματα, ξεκινάμε με τις επίσημες θρησκευτικές προτιμήσεις της οργάνωσης, όπως αυτές παρουσιάζονται από διάφορα μέλη της, αλλά ακόμα και από τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο.
Αυτό γίνεται με αφορμή την πρόσφατη ακαριαία αλλαξοπιστία της Χρυσής Αυγής, που ξάφνου βαπτίστηκε χριστιανή ορθόδοξη, μιας και οι ..πατριώτες που προσπαθεί να πείσει να την ψηφίσουν είναι, στο ήθος κυρίως, χριστιανοί ορθόδοξοι.
Έτσι είδαμε, τις προάλλες, στα εγκαίνια των γραφείων της στη Λούτσα, τέσσερις ολόκληρους παπάδες να διαβάζουν χριστιανορθόδοξα ευχολόγια μπροστά από ένα με σταυρωμένα χέρια νεοναζιστικό ποίμνιο.

Ανώνυμος είπε...

Προς εσένα χρυσαυγίτη ανεγκέφαλε πέρα από το μουνί της μάνας μου ή το καυλί του πατέρα μου, οκ, όπως κατάλαβες είμαι πολύ περήφανη για τα γεννητικά όργανα των γονιών μου, πέρα απ'αυτό ρε παιδί μου θα ήθελα πραγματικά να σε διαβάσω αν μπορείς πέρα από τις παπαριές που ξεστομίζεις που και που μπορείς πέρα απ'αυτό να τεκμηριώσεις όλα όσα αναφέρω στις πληροφορίες παρά πάνω μην μπεις στον κόπο να ρίξεις μπινελίκια διότι δεν σοκάρομαι όπως αντιλαμβάνεσαι(χα,χα,χα αντιλαμβάνεσαι, τέλος πάντων) έχεις να τεκμηριώσεις τις παραπάνω πληροφορίες μου όπως βλέπεις είμαι απολύτως ψύχραιμη και σου δίνω βήμα να εκφράσεις τις σκέψεις σου, διότι μέχρι στιγμής δεν με έχεις πείσει ότι μπορείς να σχολιάσεις κάτι περισσότερο από τα γεννητικά όργανα των γονιών μου.Οκ, αυτό το γνωρίζω πάνω στις πληροφορίες που είναι ιστορικές και σοβαρές έχεις να μου γράψεις κάτι ώστε να το αντιπαρέλθεις; Έχεις πολύ πλάκα και συγνώμη αν σε γλεντάω από χθες το μεσημέρι αλλά βαριόμουν και είπα να γλεντήσω κομμάτι. χα,χα,χα,χα,χα,χα.

Ανώνυμος είπε...

σκατά στο σπίτι του κάθε χρυσαυγητη!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕΣ???

Ανώνυμος είπε...

μην σας νοιάζει που όλοι τις χρυσής αυγής δεν έχουν κανένα επιχείρημα περί τις συμμορίας τους παρά το μόνο που ακούς από τα στόματα όλων αυτών μπινελίκια για την μαμα μας για τον μπαμπά μας κλπ!!Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι αυτοί οι "τύποι"είναι σαν και αυτούς που βλέπουμε στις ταινίες με τα μικρα πουλιά που δεν γαμανε και τους φταίνε οι γυναίκες και μετά τις σκοτώνουν η κάτι άλλοι που τους πηδούσε ο πατέρας τους όταν ήταν μικροι και μετά έγιναν βιαστές η που στο λύκειο ήταν κάτι παιδάκια αδύνατα και μετά πήγαν γυμναστήριο πήραν κρεατινη και έγιναν άντρες και βαρουσαν μετά τα αλλά παιδια η κάτι άλλοι αυτούς θα τους θυμάστε όλοι που βασάνιζαν τα ζωάκια και ένιωθαν άντρες και για το τέλος όλοι θα έχουμε γνωρίσει κάποια στιγμή έναν τέτοιο τύπο οι οποίοι θα έχετε παρατηρήσει ότι είναι και τεράστιοι χεστες και φοβούνται να βγουν έξω μόνοι φοβούνται να ταξιδεύσουν και καμία φορά όταν είναι και πολύ φουσκωτοί και δουν κανένα σκυλάκι ράτσας καννις τα κάνουν πάνω τους και κρύβονται πίσω από κανένα δέντρο η κάνουν ότι κοιτούν κάποια βιτρίνα κλπ κλπ κλπ πολλά τέτοια παραδείγματα γι αυτα τα παιδιά!!!πρέπει να τους δείξουμε κατανόηση ηηηηη θα έπρεπε να τα είχαμε ΓΕΜΊΣΕΙ ΌΤΑΝ ΉΤΑΝ ΜΙΚΡΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εγώ πάντως θα ψηφίσω των καμμένος!!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ των τσιπρα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΏ ΘΑ ΨΗΦΊΣΩ Των ΠΡΟΕΔΡΟ ΛΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

βλάκα χρυσαυγητη όπως θα κατάλαβες είστε το μεγαλύτερο καρκίνωμα στην κοινωνία!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΓΛΙΤΣΙΔΕΣ??
ΜΗΠΩς ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ???

ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΗ

Ανώνυμος είπε...

και συ έχεις την εντύπωση ότι εμείς οι υπόλοιποι που λες ότι δεν ξέρουμε ούτε τη μάνα μας, που νομίζεις ρε ανεγκέφαλο μαλακιστήρι ότι μας θίγεις, ρέ βλάάάάάκα ζούδι όπως λέτε εδώ στα αξώτικα χέστηκα αν με ξέρει η μάνα μου ή αν ξέρω εγώ τη μάνα μου και εγώ σου λέω ρε τόύρμπο και να μη την ξέρουμε τη μάνα μας ή να μη μας ξέρει αυτή, έχεις ρε στόκε επιχειρήματα ή μήπως δεν ξέρεις τί σημαίνει η λέξη επιχείρημα ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ρε έχετε πολύ γέλιο με διασκεδάζουν τόσο ανεγκέφαλα στοιχειά έ στοιχειά. Τώρα κατάλαβα πως εσείς θιγόσαστε για τη μάνα σας. Ε λοιπόν γαμώ τη μάνα σου γαμώ τον πατέρα σου γαμώ και ξεσκίζω και κατουρώ πάνω στα κόκκαλα του χίτλερ και γαμώ και σενα ρε τσουτσέ και χέζω πάνω στα μνήματα των αρχηγών σου. ρε θα σας σπάσουμε τα κεφάλια του χρόνου το πάσχα θα τσουγκρίσουμε με τα κεφάλια σας όχι με κόκκινα αυγά. Ρε έχετε πολύ πλάκα λακέδες βλάκα έ βλάκα τσίμπα ρε ένα αρχίδι.

Ανώνυμος είπε...

ρε σεις χρυσαυγίτες ΄σας παρακαλώ πάρτε φόρα και κλάστε μας τ'αρχίδια.χα χα χα χα χα χα χα χα ε ρε γλέντιαααααααααααααα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

πάντως παιδιά το σύνθημα ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ είναι πάρα πολύ εύκολο μιλάμε για πολύ γκόλουμ όλα τα χρυσαύγουλα. χα χα χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

πάντως παιδιά το σύνθημα ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ είναι πάρα πολύ εύκολο μιλάμε για πολύ γκόλουμ όλα τα χρυσαύγουλα. χα χα χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΚΑΤΟΓΛΙΤΣΗ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ!!!

ΞΕΠΛΥΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ρε λασπόμαγκα του πληκτρολογίου φαίνεται ότι έχεις θέμα με το νερό (άπλυτοι, ξεπλυμένοι,κ.α.). Είμαι σίγουρος ότι το σαββατόβραδο βάζεις μπόλικη πατατόσκονη πάνω σου πρίν βγείς έξω. Όσο για τα γαμήσια που, και καλά, έχεις ρίξει εδώ μέσα πρέπει να είναι και τα μοναδικά σου. Σου εύχομαι μια καλύτερη τύχη ρε βλήτο.
Και μη τσιμπάει κανείς, με τους νοσταλγούς του χίτλερ που στο παρελθόν αποδεκάτισαν τον τόπο μας. Έχουν πολύ γέλιο, ειδικά όταν μας το παίζουν πατριώτες οι ναζί. Αυτοί είναι έτοιμοι να το παίξουν ξανά γερμανοτσολιάδες. Σκεφτείτε τη κατάντια μας: ο μιχαλολιάκος με τη ναζιστική συμμορία του πατριώτες! Για ρωτήστε τους γέρους σας όψιμοι άρειοι τι σημαίνει ναζί!Αυτοί ξέρουν.
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ή ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΥΡΙΟ?

ΠΡΕΖΑΚΙΑ

Ανώνυμος είπε...

kiego ksanarotao....

kai opoios mporei as mou apantisei parakalo xoris vrisies k entaseis...

GIATI EMFANISTIKE, KAI ME TOSO MEGALO POSOSTO, TO KOMMA TIS XRISIS AUGIS, TORA;;;;

ego osa xronia zo de thimamai na ipirxe kan sta psifodeltia...
tora giati??? apo piran th dinami k to tharos na mpoun energa ston politiko agona???

stenaxoriemai bathia giati eimai arketa neos k de mou aresei h adikia...i bia...h diafthora...i ageneia...to misos...ta akra poy tentonoun k spane o,ti iparxei mesa...

an rotate k emena ti tha psifiso den ksero... ksero mono sigoura oti de tha psifiso kke kai xrisi avgi.

Ανώνυμος είπε...

Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ:"ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ". ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ;

Ανώνυμος είπε...

ρε ποιός το γαμεί το χρυσαύγουλο γκόλουμ, το αν μπήκα να σχολιάσω κια να απαντήσω με τα ιστορικά στοιχεία που γράφω παραπάνω είναι για το μόνο λόγο, ότι κάποιοι άνθρωποι θα ήθελαν να γνωρίζουν κάποια πραγματάκια για το τί εστί χρυσή αυγή άκου χρυσή θα έπρεπε να λέγεται κιτσάτη αυγή, ποιός το γαμεί το χρυσαύγουλο γκόλουμ άλλωστε ένα είναι μόνο αναφέρω παραπάνω διάφορα στοιχεία για τους αναγνώστες που ίσως δεν γνωρίζουν τί σημαίνει, από κει και πέρα ήδη βαρέθηκα είναι ήδη τόσο πληκτικό το χρυσό κιτσ αυγό που δεν θα ξανα ασχοληθώ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ. ΝΤΟΥ ΞΕΛΕΦΤΕΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ.Δεν είναι κόμμα η Χρυσή Αυγή, είναιι συμμορία ναζιστική. Όλοι μαζί να σβήσουν οι ναζί.

Ανώνυμος είπε...

και σου ξανααπαντάω πάντα ιστορικά δες το σε κρίσιμες καταστάσεις επιπλέουν οι ακροδεξιοί φασίστες δολοφόνοι τραμπούκοι βλέπε τρίτο ράιχ λίγο πιο πριν τί είχε συμβεί. Ο κόσμος αφού παραμυθιαζόταν από κόμματα και κυβερνήσεις, οι οποίοι δεν το έκρυβαν άλλωστε πόσο λαμόγια μαφιόζοι ήταν από την απογοήτευσή του διότι του χαλάει την ηρεμία στρέφεται επειδή είναι και απολιτίκ, σε ακροδεξιά φασιστοειδή επικίνδυνα στοιχεία, τα οποία βρίσκουν αφορφμή στο χάος μπας και μέσα στο σοκ οι αποπροσανατολισμένοι τους δώσουνε δύναμη. Το πιο εύστοχο όμως το έχει πει ο ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ είτε ελυθερία είτε ηρεμία ποτέ και τα δυό μαζί. Βλέπε το φίλμ που κυκλοφόρησε από χθες το βράδυ στο διαδίκτυο ΚΑΤΑΣΤΡΟΙΚΑ. Είναι πολύ σαφές και πολύ ξεκάθαρο. Δες το φιλμ και θα απαντηθούν πολλά σου ερωτήματα.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΔΕΝ ΜΑς ΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ??
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ!!!
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΑΛΙΝΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥς ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!
ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΑΗ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΡΓΙΛΟΛΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΑΛΒΑΝΟΙ!!!

ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 1 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ 1 ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΙ ΤΟ ''ΦΑΣΙΣΤΑ'' ΚΑΙ ''ΦΑΣΙΣΤΑ'' ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΜΑΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ! ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ (ΒΛ.ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ,ΣΚΑΤΟΧΙΤΗ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ). ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΛΟΙ, ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ!
ΚΟΝΤΑ ΒΡΟΝΤΑ, ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

H MANA MOY ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΌΠΩς ΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΜΕ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΣΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΚΑΙΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ χίτλερ σας. ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΡΑΥΓΗ ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΠΟΛΎ ΓΛΕΝΤΙ.ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΕΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΘΑ ΦΕΡΩ ΜΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 200 ΝΑ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΩΧΑΛΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΡΩΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OIGP6JLhQh0#!

Ανώνυμος είπε...

Προς ολους τους κομμουνιστες και ειδικοτερα της παρεας της ναξου(μιας που απαντω στο παρον θεμα)...

Σημερα ακουσα τη συνεντευξη της γραμματεας σας κυριας Παπαρηγα. Χαρηκα απιστευτα με μια κουβεντα της... ¨αν και δε βρισκουμε λογο στο ντιμπειτ θα παρουσιστουμε. και δε βρισκουμε λογο γιατι απλα θελουμε να ακουστουν ολα τα υποψηφια κομματα. και τα εντος και τα εκτος κοινοβουλιου¨!!!! Μπραβο της! Φανηκε πιο δημοκριατισσα απο αλλους...
Να τα βλεπετε εσεις οι κοκκινοι οπαδοι της που σε καθε ευκαιρια πατε να σπασετε, να καψετε, να ριξετε αυγα, να τσακωθειτε, να βρισετε...

και ας σταματησει αυτη η καραμελιστα με τη χρυση αυγη και το φασισμο!!! Και οι κομμουνιστες για μενα ειναι αριστεροι φασιστες!! Γιατι απλα αν δεν ησασταν δε θα διαπραττατε βια!! Δε θα ριχνατε μολοτοφ, δε θα ευχοσασταν τοσες καταρες(εστω και αυτες τις λιγες που διαβασα εδω!!)
Βαζετε το σφυροδρεπανο μπροστα ταχα μου να το παιξετε υπερ του λαου και του μοχθου, της εργατειας και της φτωχειας!!! Αλλα για μενα ολα ειναι (οπως ειπε καποιος φιλος παραπανω) ενα ΜΑΓΑΖΑΚΙ!!! Παλια μπορει να ειχε αξια, τωρα απλα ακολουθει την αντιδραση κ τη βια με ωραιοτατες μασκες!
Αν σας ενδιεφερε τοσο πολυ ο λαος θα ασκουσατε ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ. αλλα αυτο που σας ενδιαφερει ειναι απλα να πηγαινετε ΚΟΝΤΡΑ στα ΠΑΝΤΑ!!!!!!
Κοντρα στην εξουσια, κοντρα στην Ευρωπη, κοντρα στους ευκαταστατους, κοντρα στο νομο, κοντρα στο Συνταγμα, κοντρα στο τουρισμο, κοντρα στον ιδιωτικο τομεα, κοντρα στην εκκλησια, κοντρα κοντρα κοντρα.... για μενα αυτο ειναι ο κομμουνισμος.-

Και τα ιδια πιστευω και για το αλλο ακρο...απλα δεν εχω δει πως δρα η Χρυση Αυγη και δεν εχω καλη κριση ακομα... Αλλα φυσικα δε θελω να σκεφτομαι ουτε καταδιανοια αντιστοιχια με Ναζι. Μακρια απο μας και ο Θεος να φυλαει!!!!

Ανώνυμος είπε...

ενημερωτικά, την αριστερά δεν την καθορίζει μόνο η παπαρήγα και το κκε.
επίσης, υπάρχουν αγωνιστές στον δρόμο που σε κάποιες φάσεις έφτασαν τους 800.000. φυσικά οι χρυσαύγουλοι ήταν απέναντι, μαζί με τα αδέλφια τους τα ματ.
εσύ από πάνω αντικειμενικέ που τα΄χεις δει όλα και θες να δεις κι άλλα, γιατί δε κάνεις τον κόπο να κάνεις μια μικρή έρευνα για τους έλληνες νεοναζί;μόνο η πιο φρέσκια δήλωσή τους για τον γλέζο ...εε τα λέει όλα. δε μπορείς ρε φίλε όσο φιλελεύθερος κι αν θες να το παίξεις, να εξισώνεις τις πέτρες και μολότοφ στους μπάτσους με τα μαχαιρώματα και δολοφονίες των άρειων χρυσαυγιτών. έλεος πια με τη κάθε παπαριά εδώ μέσα!

Ανώνυμος είπε...

Εμα τυμη σκατα στη κεφαλι

Ανώνυμος είπε...

προς ανωνυμο 08:55.....

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και θα τα εξισωνω φιλε μου!
βια το ενα βια και το αλλο!
αυτο ειναι το λαθος και των δυο σας(κκε κ χρυση αυγη)...για ενα μαυρο προβατο σκοτωνετε ολοκληρο κ0παδι!!! οι μεν για ενα σκαρτο κ παλιανθρωπο μπατσο ¨σκοτωνετε¨ ολους τους αστυνομικους, οι δε για ενα καθικι αλλοδαπο ¨σκοτωνουν¨ ολους τους μεταναστατες!

Και τα δυο ακρα ειστε.... εγκληματρικοι, χαιρεκακοι και φιλοπολεμοι.
δυστυχως εξαιτιας σας καιγεται η Ελλαδα καθε φορα...πεθαινουν αθωοι, παραλυει η Αθηνα και...και...και...

τι κουμουνια...τι φασιστες...το ιδιο ειστε!!!!

Ανώνυμος είπε...

μου αρέσουν τα κάστανα μ΄αρέσουν και οι κουράδες, αφού το ίδιο χρώμα έχουν. άκου εκεί, η βία του κράτους με τους μπάτσους τους, η βία που οδηγεί γέροντες κι όχι μόνο σ' αυτοκτονίες είναι η ίδια με τη βία που θ΄ασκήσει ο διαδηλωτής για να προστατευτεί και να διεκδικήσει μερίδιο στη ζωή. αποκαλύφτηκες ότι είσαι μπάτσος και ξέρεις από που;:
"...δυστυχως εξαιτιας σας καιγεται η Ελλαδα καθε φορα...πεθαινουν αθωοι, παραλυει η αθηνα και...και...και...". εντάξει , ο νοών νοείτο. Δε μου λες εσύ είσαι ο πιο έξυπνος στην υπηρεσία;
ΜΠΟΥ!ΧΑ!ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ από πάνω είσαι πολύ σοφός, μπορεί να είσαι και στο ζώδιο ζυγός που του αρέσει η ισορροπία σώνει και ντε.

Δεν καταλαβαίνω ότι για να πούμε ότι είμαστε ενάντια στους σφαγιαστές ναζί που αιματοκύλησαν τον πλανήτη πριν 60 χρόνια πρέπει να συμφωνήσουμε ότι είμαστε και ενάντια στο Στάλιν (εγώ προσωπικά είμαι) και ενάντια δεν ξέρω σε τι άλλο, ή ότι πρέπει οπωσδήποτε να υπερασπιστούμε την αστική δημοκρατία και διάφορες άλλες παπαριές του φιλελευθερισμού.

Ή είμαστε ενάντια στα μούλικα του χίτλερ ή αλλιώς πριμοδοτούμε τους γερμανοτσολιάδες.

Όσοι απογοητεύτηκαν από το σύστημα (κάτι που προϋποθέτει ότι κάποτε πίστεψαν σε αυτό και ας πρόσεχαν) σημαίνει ότι θα γίνουν ναζί; Έλεος, ούτε στο μεσαίωνα δεν επικρατούσε σκοταδισμός σαν τον φασισμό.

Κι όποιος δεν μαθαίνει από την ιστορία, άξιος της μοίρας του.
Μην αντιστέκεστε στους εχθρούς της ελευθερίας και θάστε τα πρώτα θύματα στα κρεματόρια που θα στήσουν αν τους δώσετε την ευκαιρία με τις παρλαπίπες περί ελευθερίας λόγου και δημοκρατίας.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Υ.Γ. Μα ο Δέτσης και ο Χαμπίμπης σας κάνουν για εκπρόσωποι της άριας φυλής; Σαν τον φύρερ τους το Μιχαλολιάκο, πιο σκούροι είναι μόνο οι μαύροι της Κεντρικής Αφρικής και κάτω. Και πουλάνε και φυλετική καθαρότητα, τρομάρα τους -οι δύσκολες πλένουν με έσσεξ.

Ανώνυμος είπε...

Για μένα σίγουρα δεν είναι στην ίδια κλίμακα με τους φασίστες τους χρυσαυγίτες κανένας άλλος χώρος σίγουρα όμως έχουμε δει πολλοί φασιστικές συμπεριφορές και διαχείρηση ζητημάτων και στο κκε, το οποίο συντηρεί το μαγαζάκι του καλά τόσα χρονάκια και έπαιξε εδώ και χρόνια ρόλο ΚΝΑΤ ΜΑΤ, ειδικά στα τελευταία επεισόδια στο σύνταγμα που αποσυμπίεσε την έκρηξη του κόσμου και όλων των κινημάτων Δεν πληρώνω συνταξιούχων ταξιτζήδων κ.α. γιατί εποφθαλμιούσε όχι σε κομμάτι πίττας αλλά σε ολόκληρη την πίττα. Για μένα μικρά αριστερά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα θα πάρουν την εκδίκηση όλων των μεγάλων κομματόσκυλων κλεφτών λαμόγιων. Δεν ξέρω ακόμα τί θα ψηφίσω αλλά σίγουρα ένα μικρό αριστερό εξωκοινοβουλευτικό κόμμα δεν θα έκανε την τόση ζημιά που έκανας οι 300 κλέφτες φασίστες ξεπουλημένοι. Τώρα όσον αφορά τη χαζή αυγή έλα παιδιά έλεος όταν θα έχουμε λύσει τα προβλήματά μας και θα έχουμε χρόνο για γλέντι ε, ας το συζητήσουμε έτσι για διασκέδαση. Ας μην υποτιμάμε τον κόσμο ούτε της Νάξου ούτε τον υπόλοιπο όλοι πια έχουμε μνήμες από τους Ναζί που βασανίζανε και σκοτώνανε τους παπούδες μας όλοι ακόμα θυμόμαστε τί κακό προκάλεσαν οι φασίστες και αυτοί στην χαζή αυγή ούτε καν επίγνωση του τί πρεσβεύουν ξέρουν πάνω στην άγνοιά τους και την ανεγκεφαλιά τους αλλά και το χαμηλό δείκτη νοημοσύνης που διαθέτουν ποντάρει σε τέτοια άτομα αλλά και περιστάσεις η χαζή αυγή.Έχουμε βέβαια μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το κλεφτοπασόκ που κι εγώ έχω ψηφίσει και την δεξιά που ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά συμφωνώ και επαυξάνω και όλα τα άλλα λαμόγια.Όλοι στον ΚΕΑΔΑ. μικρά καθαρά αριστερά κόμματα. Αυτή είναι η γνώμη μου για όσους ενδιαφέρονται. Εγώ βρήκα ενδιαφέρον στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ νομίζω λέγεται όπου μπήκα μέσα στο διαδίκτυο και βρήκα αυτόν τον Πέτρο Παπακωνσταντίνου είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος και το ένστικτό μου μου λέει πως είναι καθαρός. Επίσης κάπου διάβασα πως ήταν στα γεγονότα στο Κάιρο, ήταν ο δημοσιογράφος που είχε χτυπήσει εκεί στις συμπλοκές στο Κάιρο.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...
ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΑΤΟΥΧΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/01/greek-elections-2012.html#more

Ανώνυμος είπε...

Για να μην αναφέρω και το άλλο με το Βαγγέλη που επειδή είχε υψηλό δείκτη νοημοσύνης απεφάσισε το άτομο να επισκεφτεί ένα ντόκτορ, όπου αφού του αναφέρει το πρόβλημα επικοινωνίας του με τους ανθρώπους, απο-φασίζει ο ντοκτόρ να τον βάλει κάτ...ω και να του κατεβάσει το δείκτη νοημοσύνης στο νορμάλ τέλος πάντων, όμως το παλιομηχάνημε έσκουζε κόλλησε κι όταν ήρθε η στιγμή να το σταματήσει αυτό το μαλακισμένο δεν σταμάταγε με τίποτις, φτάνει ο δείκτης στο 60 δεν ξεκολάει το κουμπί φτάνει στο 50 τίποτα φτάνει στο 10, του τραβά μια κλωτσιά ο ντόκτορ, μένει φύτουλο ο Βαγγέλης, ανήσυχος ο ντόκτορ τον ταρακουνάει ενώ φαίνεται άψυχος και με πάνικ τον σπρώχνει ΄΄πές κάτι ρε Βαγγέλη΄΄. κι ο Βαγγέλης απαντάει αίμα τιμή χαζή αυγή.Έκτοτε δημιουργήθηκε και σε άλλα πειραματόζωα του ιδίου ντόκτορ και κάμανε τη χαζή ζαβή αυγή..

Ανώνυμος είπε...

08:04 εισαι ενα κολημενο μουνοπανο που προσπαθει με οποιοδηποτε τροπο να θιξει την προσωπικη επιλογη του καθ΄ ενος απο εμας που αποφασισαμε να ψηφησουμε Χρυση Αυγη ... οταν οι αλβανοι γαμησουν την μανα και την αδερφη σου ελα να μας ζητησεις παρακαλετα βοηθεια ... μεχρι τοτε τουλαχιστον ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΜΗ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΑΕΙ ΑΛΛΟΣ)

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

διαβάζοντας τα παραπάνω 110 σχόλια, μου δίνεται η εντύπωση ότι έχουν γραφτεί από δύο πρόσωπα: ο ένας είναι άπλυτος και ο άλλος φασίστας... ο μόνος τρόπος για να λήξει ο μεταξύ τους πόλεμος είναι να απολέσουν τις ιδιότητες αυτές που τους οδήγησαν στην σύρραξη. Για τον λόγο αυτό παρακαλείται ο άπλυτος να κάνει μπάνιο και ο φάσίστας να κάνει χαρακίρι........

Ανώνυμος είπε...

χαρακιρι θα κανω για την Ελλαδα και για το μελλον του παιδιου μου ... αλλα και του δικου σου (απο πανω μαλακα)

Ανώνυμος είπε...

γιατί εξάπτεσαι ρε φίλε? γιατί βρίζεις? τα ίδια λέμε, και γω να κάνεις χαρακίρι για την Ελλάδα, για το μέλλον του παιδιού σου και του δικού μου είπα!!!!

πάντως όταν είπα "φασίστας" κατάλαβες αμέσως ότι εννοω εσένα.... ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για τον γαμιά 9:11
Στα λόγια όλοι έχουμε πάει με όλες τις γυναίκες της υφηλίου. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι ναζί σκότωσαν, βίασαν και βασάνισαν τους προγόνους μας κι όλους όσους δεν τους ασπάστηκαν σχεδόν σ' όλη τη γη. Τράβα άνοιξε κανένα βιβλίο, ρώτησε γέροντες που τα΄ζησαν εδώ στο νησί. Μόνο στη Κόρωνο είχαμε 800 νεκρούς ανεγκέφαλε. Και βγαίνει ο αρχι-μαχαιροβγάλτης ο αρχηγός σας και λέει ότι θα κάνει τον Γλέζο με τα κρεμμυδάκια και τον αποκαλεί παραμυθά αγωνιστή, τη στιγμή που παγκόσμια έχει αναγνωριστεί η δράση του. Πώς μπορεί να είστε πατριώτες όταν μιλάτε έτσι για τον άνθρωπο που κατέβασε τη σβάστικα από την Ακρόπολη και ύψωσε την ελληνική σημαία; Γερμανοτσολιάδες είστε και δοσίλογοι, γνήσιοι απόγονοι του κοντοπούτανου με το μουστάκι!
Στις τρύπες σας ρε!ΟΥΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....το πρωτο πραγμα που θα γινει για σενα Ελληνα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην βουλη ειναι ενα νεο ΓΟΥΔΙ για να φχαριστηθει η ψυχουλα σου που ξεβρωμισε ο τοπος απο τα λαμογια τους προδοτες και οποιοδηποτε αλλο ελληνικο η ξενο μουνοπανο τολμησε να σε προδωση... να κοιμασε ησυχος ΕΛΛΗΝΑ... ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

υγ: απο πανω γαμιεσε και γαμιεσε γιατι ξερεις οτι ο Γλεζος υπηρετησε ΠΙΣΤΑ τα κουμουνοσκυλα και κανεις τον Κινεζο ... αλλα να μου πεις και οι σκιστοματηδες κουμουνια ειναι και αυτοι ... κανε ΜΑΛΑΚΑ τον κινεζο και ζησε με αυταπατες σκατα στη μουρη σου ρε σαν τα σκατα που βλεπεις καθε βραδυ στον υπνο σου απο τους εφιαλτες...σκατα που το συναφη του αγωνιστη Γλεζου μας προσφερε απλοχερα...ΞΥΠΝΑ

Μπαρμπας

Ανώνυμος είπε...

και συνεχιζω ΜΑΛΑΚΑ εσενα του παραπανω το λεω ...ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ... εισαι μαλακας ρε ...διαγραφεις το παρων για να ψαξεις ψυλους στ αχυρα ... οι κατεχοντες την κυβερνηση εφεραν στο προσκηνιο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και λεω να τους δωσω μια ευκαιρια μπας και ξεβρωμιση η Ελλαδα μου...μην τους χαλασω το χατιρι, παντα σχεδον με παραμυθιαζαν και τους ψηφηζα ... οχι αλλο πια ... και μιας και δεν γινετε χειροτερα ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ...να χυθει και λιγο αιματακι !!!
Ταυτα και μενω ....

Μπαρμπας

Ανώνυμος είπε...

και συνεχιζω ΜΑΛΑΚΑ... ποσους σκοτωσαν οι Ναζοι ? 1-2-3-13 εκατομυρια? ρε ΜΑΛΑΚΑ ποσους σκοτωνουν οι δημοκρατες καθε μερα ? σε ποσες χωρες ειχε κοιτασματα η κατι αλλο πολυτιμο και η δημοκρατια της εκανε ντου για να την κλεψει?
Τον ηλιο θα σου κλεψουν ρε ΜΑΛΑΚΑ το μοναδικο πραγμα που σου εμεινε ΞΥΠΝΑ ...
πως θα ζησω ρε μαλακα με δανεικο ηλιο?
σε ποια δημοκρατια ζω ρε γαμημενε που συκωνεις και μπαιρακι? βγες ρε ποντικα εξω και πιγενε γαμισε τους την κυριακη να νιωσεις λιονταρι ....ξυπνα ρε γαμημενε γενητσαρε και παρε την τυχη του παιδιου σου στα χερια σου... εχω παιδι 16 χρονων και σε 2 χρονια 8ελει να παει να σπουδασει Σκωτια ... πως θα βλεπω το παιδι μου βρε γαμημενε ? Πως θα βλεπεις εσυ το παιδι σου ... γιατι να τα διωξουν ? γιατι να μην τους καψω καλυτερα?

Ανώνυμος είπε...

Πατουχα φιλε μου θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ εσενα θυμαμε και φωναζω ... φωναζω γιατι οι ανανδροι σου την επεσαν που χαιρετησες αυτο που πιστευεις... και για σενα !

Μπαρμπας

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗΤΗΣ !ΑΛΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΠΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ !!!ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΟΝΟΥΝΕ ΚΕΦΑΛΗ !εαμ ελλας μεληγαλας !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

‎25 ΜΑΪΟΥ
Ένα πρωί θ' ανοίξω την πόρτα
και θα βγω στους δρόμους
όπως και χτες.
Και δεν θα συλλογιέμαι παρά
... ένα κομμάτι από τον πατέρα
κι ένα κομμάτι από τη θάλασσα
-αυτά που μ' άφησαν-
και την πόλη. Την πόλη που τη σάπισαν.
Και τους φίλους μας που χάθηκαν.
Ένα πρωί θα ανοίξω την πόρτα
ίσα ολόισα στη φωτιά
και θα μπω όπως και χτες
φωνάζοντας "φασίστες!!"
στήνοντας οδοφράγματα και πετώντας πέτρες
μ' ένα κόκκινο λάβαρο
ψηλά να γυαλίζει στον ήλιο.
Θ' ανοίξω την πόρτα
και είναι -όχι πως φοβάμαι-
μα να, θέλω να σου πω, πως δεν πρόλαβα
και πως εσύ πρέπει να μάθεις
να μην κατεβαίνεις στο δρόμο
χωρίς όπλα όπως εγώ
- γιατί εγώ δεν πρόλαβα-
γιατί τότε θα χαθείς όπως και εγώ
"έτσι" "αόριστα"
σπασμένη σε κομματάκια
από θάλασσα, χρόνια παιδικά
και κόκκινα λάβαρα.
Ένα πρωί θ' ανοίξω την πόρτα
και θα χαθώ
με τ΄όνειρο της επανάστασης
μες την απέραντη μοναξιά
των δρόμων που θα καίγονται,
μες την απέραντη μοναξιά
των χάρτινων οδοφραγμάτων
με το χαρακτηρισμό -μην τους πιστέψεις!-
Προβοκάτορας.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΩΓΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ – ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ

Μέσα σε αυτή την λαίλαπα κάποιοι γνωστοί φονιάδες από το παρελθόν κάνουν ξανά την εμφάνιση τους διεκδικώντας την ψήφο της αγανάκτησης και της οργής.Η συνταγή τους είναι δοκιμασμένη και έφερε σαν αποτέλεσμα εκατομμύρια νεκρούς, πόνο αίμα και καταστροφή.

Είναι οι υμνητές και οπαδοί του ναζισμού, ιδεολογικοί απόγονοι του Μουσολίνι και του Χίτλερ και θαυμαστές των φρικαλεοτήτων των Σουμπεριτών και των δοσιλόγων Ταγμάτων Ασφαλείας στην Κρήτη.

Είναι αυτοί που θεωρούν ότι στην Κάντανο, το Κοντομαρί,τα Βορίζα, την Γέργερη και την Βιάννο αλλά και σε άλλες περιοχές οι σφαγές ήταν δικαιολογημένες λόγω της αντίστασης των κατοίκων στα σχέδια των ναζιστών κατακτητών.Συνεχίζουν σήμερα να είναι προκλητικοί χαιρετώντας ναζιστικά σε δημόσιους χώρους και φυσικά δεν μετανιώνουν καθόλου για τις βρώμικες ρίζες τους κινούμενοι παρακρατικά και υπόγεια μέσα στην νύχτα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Πέρα απο το μεγάλο αριθμό παρακρατικών επιθέσεων που έμειναν στο σκοτάδι υπάρχουν και κάποιες που έφτασαν στην δικαιοσύνη. Οι σχέσεις τους με το παρακράτος, την μαφία και άλλες εγκληματικές οργανώσεις είναι ολοφάνερες. Ο αρχηγός τους Ν. Μιχαλολιάκος το 1979 δικάστηκε για συμμετοχή σε βομβιστικές επιθέσεις εναντίων κινηματογράφων που προέβαλλαν “κομμουνιστικές” ταινίες.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση και μετά από λίγα χρόνια (1982) τον βλέπουμε σε μισθολογικές καταστάσεις της ΚΥΠ ώς έμμισθο συνεργάτη των μυστικών υπηρεσιών.

Το 1998 μέλη της Χρυσής Αυγής επιτίθενται εναντίων φοιτητών έξω από τα δικαστήρια στην Αθήνα με αποτέλεσμα ο φοιτητής Δημήτρης Κουσουρής να καταλήξει για έξι μήνες στο νοσοκομείο γλιτώνοντας παρατρίχα τον θάνατο. Ο δράστης της επίθεσης και υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Περίανδρος φυγοδικούσε για πολλά χρόνια με την κάλυψη της αστυνομίας και όταν τελικά καταδικάστηκε, η ποινή του για απόπειρα ανθρωποκτονίας έπεσε πολύ χαμηλά από το εφετείο.

Τελευταία δολοφονία από μέλος της Χρυσής Αυγής ήταν ενός ζευγαριού, του καθηγητή Μιλτιάδη Μουτάφη και της Παρασκευής Γκέζου στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι απο τον 36χρονο μπράβο Χρήστο Ρήγα που ανέλαβε να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου. Ο Χρήστος Ρήγας ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με την Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2010 και είναι ιδιοκτήτης καφενείου-μπαρ στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα.Οι χρυσαυγίτες είναι αυτοί που κάνουν επιθέσεις σε απεργούς, μετανάστες και φοιτητές αποτελώντας το μακρύ χέρι του παρακράτους. Να μην τους δώσουμε κανένα χώρο στις πόλεις και στα χωριά μας.

Αδέρφια, σαν θα πάτε στης Βιάννου τα χωριά,

Μνήματα μην πατάτε, μην πάρουνε φωθιά.

Μια μέρα του Σεπτέμβρη που ‘λαμπε ο ουρανός

Εις τα χωριά της Βιάννου ήτανε σκοτεινός.

Οι βάρβαροι επήγαν και βάλανε φωθιά,

Σύμη, Κεφαλοβρύσι, Πεύκο και Κρεββατά.

Αυτή η συμμορία κατεβαίνει στις εκλογές για να εκμεταλλευτεί το αίσθημα αγανάκτησης του κόσμου δίνοντας φτηνές υποσχέσεις. Επισκέπτεται πόλεις και χωριά στοχοποιώντας αλλοδαπούς αλλά και ντόπιους για τα προβλήματα του τόπου.Έχουμε χρέος σήμερα απέναντι στους παλαιότερους που αγωνίστηκαν για εμάς αλλά και στους επιζώντες των σφαγών να μην επιτρέψουμε ούτε σπιθαμή να βρωμίσουν με την παρουσία τους οι νεοναζί.Το χρωστάμε σε αυτούς που αντιστάθηκαν για την ελευθερία, στους εκτελεσθέντες και σε αυτούς που μαρτύρησαν με μεσαιωνικά βασανιστήρια για τον τόπο μας.

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνεχίζει στην τοποθέτησή του: " να μπουν στην ελληνική Βουλή Έλληνες που θα κάνουν άνω -κάτω το φθαρμένο πολιτικό σύστημα" Τα λόγια αυτά μας φέρνουν στο μυαλό μια ακόμα δικτατορική ρήση "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" έλεγε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος. Εννοώντας ότι η Βουλή ως τότε δεν απαρτίζονταν από Έλληνες, όμως μετέπειτα καταργείται και η Βουλή και το Σύνταγμα. 7840 Έλληνες εξορίζονται και φυλακίζονται βάσει φρονημάτων. Αυτό λοιπόν, σήμαινε και σημαίνει το "Η Ελλάδα στους Έλληνες", σημαίνει δικτατορία, σημαίνει φασισμό, σημαίνει φυλακές, εξορίες, εκτελέσεις και "αυτοκτονίες".

Ανώνυμος είπε...

Πολλές φωτογραφίες αλλά και τα εκατοντάδες περιστατικά χαφιεδισμού της Χρυσής Αυγής (σε πορείες και καταλήψεις του φοιτητικού κινήματος) αποδεικνύουν ένα και μόνο πράγμα: Η Χρυσή Αυγή είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σάπιου πολιτικού συστήματος και κυρίως του παρακράτους αυτού του ίδιου του συστήματος. Και τώρα θα παραθέσουμε ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα του ανανεωτή του πολιτικού σκηνικού κ. Μιχαλολιάκου όπως έγκυρα το παρουσιάζει το site http://www.iefimerida.gr

Ανώνυμος είπε...

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο σημερινός ηγέτης της ελληνικής ακροδεξιάς, γεννήθηκε στην Αθήνα της ΕΡΕ το 1957. Μαθητής ακόμη, σε ηλικία 16 ετών, το 1973, εντάχθηκε στο εθνικιστικό κόμμα κόμμα της 4ης Αυγούστου.
Πρόκειται για το κόμμα που είχε ιδρύσει από το 1969 ο θεωρητικός του ελληνικού νεοφασισμού Κώστας Πλεύρης, στο οποίο δραστηριοποιείται και κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων, στο Μαθηματικό της Αθήνας.
Μανιάτης στην καταγωγή, αδελφός του γνωστού ποινικολόγου Τάκη Μιχαλόλια, ο Νίκος Μιχαλολιάκος βρίσκεται πλέον μετά την εκλογή του στο Δήμο της Αθήνας, στο κατώφλι της Βουλής των Ελλήνων.
Η συμμετοχή του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας έχει προκαλέσει αρκετές εντάσεις με αποκορύφωμα το ναζιστικό του χαιρετισμό, τον Ιανουάριο του 2011, ως απάντηση σε δημοτικό σύμβουλο που τον αποκάλεσε «φασίστα».
Η επίθεση στους δημοσιογράφους και η αρχή των συλλήψεων
Για πρώτη φορά η δράση του γίνεται ευρύτερα γνωστή όταν συλλαμβάνεται τον Ιούλιο του 1974 έξω από την Βρετανική Πρεσβεία στο Κολωνάκι διαμαρτυρόμενος για τη στάση της Μεγάλης Βρετανίας κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
Το 1976 συλλαμβάνεται και πάλι για επίθεση κατά δημοσιογράφων που κάλυπταν την κηδεία του δολοφονημένου από τη 17 Νοέμβρη βασανιστή της χούντας Ευάγγελου Μάλλιου. Κρατήθηκε για ένα διάστημα στον Κορυδαλλό, αλλά δεν δικάστηκε ποτέ λόγω τυπικών κωλυμάτων κατά τη διαδικασία της σύλληψης. Στον Κορυδαλλό φέρεται να συναντήθηκε και με τους πραξικοπηματίες.
Μετά το τέλος των σπουδών του κατατάσσεται στο στρατό ως κομάντο των ειδικών δυνάμεων.
Τον Ιούλιο του 1978 συνελήφθη για τρίτη φορά και καταδικάστηκε σε κάθειρξη ενός έτους ως μέλος ακροδεξιάς εξτρεμιστικής οργάνωσης για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.
Εκδίδει το περιοδικό Χρυσή Αυγή
Λίγο μετά την αποφυλάκισή του, το 1980 εκδίδει το περιοδικό Χρυσή Αυγή που αποτελεί το θεωρητικό ευαγγέλιο του χώρου.
Η έκδοση του περιοδικού σταμάτησε τον Απρίλιο του 1984, όταν ο κ. Μιχαλολιάκος εντάχθηκε στην ΕΠΕΝ και, σύμφωνα με τις φήμες της εποχής, ανέλαβε την ηγεσία νεολαίας, μετά από προσωπική εντολή του φυλακισμένου αρχιπραξικοπηματία Γεώργιου Παπαδόπουλου

Ανώνυμος είπε...

Η διεστραμένη, ανατριχιαστική θέση του κ. Μιχαλολιάκου: " Συγκρότηση ομάδων πολιτών που με νόμιμο τρόπο θα προφυλάσσουν την κοινωνική ειρήνη". Εδώ δηλώνεται κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Δηλώνεται μια εγγύηση προστασίας του καπιταλιστικού αλλά και του πολιτικού του συστήματος. Εδώ εμφανίζεται ο εθνικιστής ιππότης υπερασπιστής του "φθαρμένου πολιτικού συστήματος". Αλήθεια πως ο Χίτλερ κέρδισε την προσοχή της γερμανικής αστικής τάξης; Ήδη λοιπόν από τα τέλη της δεκαετίας του 20 τα μέλη της SA (Sturmabteilung) που ήταν παρακρατική ομάδα του κόμματος του Χίτλερ, περιπολούσαν οπλισμένα τις γειτονιές της Γερμανίας χτυπώντας και δολοφονώντας κομμουνιστές και Εβραίους. Αποτέλεσαν φόβητρο των γειτονιών που τις ""υπέταξαν" πολιτικά με την βία. Αυτό ακριβώς δηλαδή που η Χρυσή Αυγή επιθυμεί να κάνει και στην Ελλάδα και που ήδη κάνει στον Άγιο Παντελεήμονα της Αθήνας σε φτωχούς μετανάστες. Και η χιτλερική ιστορία δεν σταματά εκεί. Άραγε θυμάται ο κύριος Μιχαλολιάκος για την κυβέρνηση της Βαϊμάρης και τα Freikorps; Μήπως όταν ο αγανακτισμένος γερμανικός λαός εξεγέρθηκε στην Βαϊμάρη, δεν υπήρχε μια χιτλερική παρακρατική οργάνωση "προφύλαξης της κοινωνικής ειρήνης"; Μήπως αυτοί δεν έπαιξαν έναν ρόλο σαν αυτό της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα

Ανώνυμος είπε...

Το 2004 σε έκθεση της Κρατικής Ασφάλειας που είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Τα Νεα» σημειωνόταν ότι «τα περισσότερα μέλη της Χρυσής Αυγής οπλοφορούν παράνομα, προμηθευόμενοι όπλα από βουλευτές (σύμφωνα με την έκθεση οι βουλευτές προέρχονται από τη Ν.Δ.) και παρουσιάζονται ως συνοδοί τους» αλλά και ότι «η Χρυσή Αυγή διατηρεί ακόμη και σήμερα πολύ καλές σχέσεις και επαφές με εν ενεργεία αξιωματικούς και μόνιμους υπαξιωματικούς του στρατού, αλλά και με απόστρατους».


Περίανδρος - Το πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής


Ο γνωστός με το ψευδώνυμο Περίανδρος, Αντώνης Ανδρουτσόπουλος που για 4 χρόνια ήταν καταζητούμενος, κατηγορούμενος για δολοφονική επίθεση κατά των φοιτητών Δημήτρη Κουσουρή και Ηλία Φωτιάδη και του τότε αδιόριστου εκπαιδευτικού Γιάννη Καραμπατσόλη ήταν εξέχων μέλος της Χρυσής Αυγής.


Στις 13 Σεπτεμβρίου 2005 ο «Περίανδρος» παραδόθηκε στις αρχές και στις 25 Σεπτεμβρίου 2006 καταδικάστηκε ομόφωνα για τις τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε 21 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή. Στις 12 Μαρτίου 2009, αφού η υπόθεση πήγε στο Εφετείο και άλλαξε το κατηγορητήριο σε μία μόνο απόπειρα ανθρωποκτονίας, η ποινή του μειώθηκε στα 12 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Η Χρυσή Αυγή στις εκλογές


Στις 7 Ιουνίου 2009 η Χρυσή Αυγή συμμετείχε στις ευρωεκλογές όπου έλαβε ποσοστό 0,46% και 23.564 ψήφους.
Στις εθνικές εκλογές του 2009 ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστό 0,29% και 19.636 ψήφους.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 η οργάνωση κέρδισε μία έδρα στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων λαμβάνοντας εκλογικό ποσοστό 5,29%, με τον πρόεδρό της, Νικόλαο Μιχαλολιάκο να εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντερτιλής που θαυμάζει ο μιχαλολιάκος ήταν ο άνθρωπος που στην εξέγερση του Πολυτεχνείου δολοφόνησε εν ψυχρώ με περίστροφο τον φοιτητή 20 ετών Μιχάλη Μυρογιάννη που έτρεχε να ξεφύγει από τις σφαίρες και το ξύλο που έπεφτε. Το παραπάνω ιστορικό στοιχείο προέρχεται από την κατάθεση στην δίκη της Χούντας του οδηγού του Αντώνη Αγριτέλη. Αναρωτιόμαστε λοιπόν,γιστί ο μιχαλολιάκος θαυμάζει έναν σφαγέα αθώων; Έναν γνωστό "εκκαθαριστή" τουρκοκυπριακών χωριών ; Προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν εκφράζει τον φασισμό με τον τρόπο αυτό; Τι είναι εάν όχι φασίστας ένας τέτοιος άνθρωπος;

Ανώνυμος είπε...

Με πρωτοβουλία της Κίνησης “Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή” έχουν μαζευτεί πάνω από 1.000 υπογραφές Χανιωτών (μεταξύ των οποίων μελών ΔΣ σωματείων εργαζομένων και περιφερειακών συμβούλων) στο παρακάτω ψήφισμα:

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ

Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής άνοιξαν «γραφεία» στην οδό Τζανακάκη. Είναι μια πρόκληση για τα δημοκρατικά αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Χανιωτών. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους νοσταλγούς του Χίτλερ, του Μεταξά και του Παπαδόπουλου, να έχουν μια σφηγγοφωλιά στο κέντρο της πόλης για να εξαπολύουν τις επιθέσεις τους απέναντι σε μετανάστες, στις φοιτητικές και μαθητικές καταλήψεις, σε κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της κοινωνίας, σε οποιοδήποτε δεν χωράει στα αρρωστημένα τους πρότυπα. Δεν θα τους αφήσουμε να εκμεταλλευτούν τις δημοκρατικές κατακτήσεις που κερδίθηκαν με τους αγώνες και το αίμα του λαού, προκειμένου να τις διαλύσουν! Ο φύρερ της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος έδειξε τα χιτλερικά του αισθήματα χαιρετώντας ναζιστικά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας και αποχωρώντας όταν κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αγωνιστή Απόστολου Σάντα, του αγωνιστή της Αντίστασης που μαζί με τον Μανώλη Γλέζο κατέβασε τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη!

Δεν θα επιτρέψουμε να έχουν «γραφεία» οι απόγονοι των δωσίλογων στον τόπο που έδωσε πολύ αίμα στον αγώνα ενάντια στο Φασισμό με το Μάλεμε, το Κοντομαρί, την Κάντανο, το Κουστογέρακο και τόσα άλλα μαρτυρικά μέρη Αντίστασης. Καλούμε τα συνδικάτα, τους φοιτητικούς συλλόγους, τα μαθητικά συμβούλια, όλους τους μαζικούς φορείς της πόλης να πάρουν ξεκάθαρη θέση για να κλείσει το άντρο των νεοναζί.

Ανώνυμος είπε...

Παρουσίαση υποψηφίων: Ο ροζ ξενοδόχος "φύρερ" Ν. Μιχαλολιάκος
Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο από την πολιτική του δράση ως αρχηγό της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Σβάστικες, ξυλοδαρμοί, παγανισμός κ.λπ. Ο Μιχαλολιάκος όμως δεν είναι ένας ψυχρός και αδίστακτος πολιτικός. Έχει και την ανθρώπινη πλευρά του. Αυτή η πλευρά πρέπει να γίνει γνωστή εν όψει των εκλογών, ώστε να...

αγγίξει τις ψυχές (και τις ψήφους) όλων των Ελλήνων, ειδικά των ερωτευμένων.
Ο λόγος περί του ροζ ξενοδοχείου New Dream στο κέντρο της Αθήνας (Λιοσίων 121, πλατεία Αττικής). Το ξενοδοχείο ανήκει στην ανώνυμη εταιρία «Λύδια», στην οποία είναι μέλος του Δ.Σ. ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αντιπρόεδρος η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια και πρόεδρος ο γυναικάδελφος του Αθανάσιος Ζαρούλιας, όπως φαίνεται από το ακόλουθο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.


Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: «Το ξενοδοχείο «New Dream» είναι από τα πιο προσεγμένα ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην Αθήνα, τόσο στο κομμάτι της διακόσμησης, όσο και στο θέμα των τιμών και της διακριτικότητας. Έχει 38 δωμάτια και σουίτες, τα οποία είναι διακοσμημένα με ζεστά αισθησιακά χρώματα στις αποχρώσεις του κόκκινου (βλ. και την σημαία της Χρυσής Αυγής), του μωβ και του ροζ. Όλα τα δωμάτια έχουν λιτή και λειτουργική επίπλωση, αλλά και άψογη διακόσμηση, που τονίζεται από τα στρογγυλά κρεβάτια, τους πολλούς καθρέπτες, τα black lights, τις μεγάλες αναπαυτικές πολυθρόνες και τους πολλούς αισθησιακού περιεχομένου πίνακες». Μία επιχείρηση που προσφέρει δηλαδή πολύτιμες υπηρεσίες στα ερωτευμένα ζευγαράκια, αλλά και στις ιερόδουλες, που θέλουν να «κάνουν την δουλειά» τους μακρυά από τα ενοχλητικά βλέμματα των αδιάκριτων. Πώς να μην συμπαθήσει κανείς τον Νίκο Μιχαλολιάκο για αυτή την κοινωνική του προσφορά;
Μία προσφορά που δεν περιορίζεται στους Έλληνες, αλλά αγκαλιάζει και τους αλλοδαπούς μετανάστες, παρά τις δυσκολίες που συναντά λόγω της εγκληματικότητας. Όπως μαθαίνουμε από το αστυνομικό δελτίο: «Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο επί της οδού Λιοσίων 121 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στην reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσυκλέτες». Αλλοδαπός ο υπάλληλος στο ροζ ξενοδοχείο του Μιχαλολιάκου! Αυτό και αν είναι χτύπημα στον ρατσισμό και την ξενοφοβία από τον ίδιο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, ειδικά όταν υπάρχουν 1 εκατομμύριο Έλληνες άνεργοι. Πως έλεγε το σύνθημα «Κάθε ξένος εργάτης, ένας Έλληνας άνεργος»; Ξεχάστε το!
Όσοι θέλουν να στηρίξουν οικονομικώς τον Μιχαλολιάκο, αλλά έχουν προβλήματα κοινωνικής αναγνώρισης, δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς το ξενοδοχείο έχει και δεύτερη διακριτικότερη είσοδο από την οδό Σεπολίων. Προσοχή: Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως πρόεδρος του κόμματος δεν χρειάζεται σταυρό στην Β’ Αθηνών, όπου είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής. Καλό βόλι!

Ανώνυμος είπε...

χαζή αυγή πάρτε τους και ρίξτε τους στα σιφόνια στις λεκάνες στις αποχετεύσεις και τους βόθρους. Είναι εγγύηση θα ξεβρωμίσουν όλες οι αποχετεύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά κάνετε και μας τους βάλατε στη βουλή.

Αντί να τους αφήσετε ελεύθερους να εκτεθούν με τις ακραίες – νεοναζιστικές ιδέες τους, προσπαθήσατε να τους φιμώσετε με τη βία, κάνοντάς τους ήρωες, τάχα αντισυστημικούς.
Το απαγορευμένο πάντα πουλάει και είναι γοητευτικό, ειδικά για τους Έλληνες, που δεν γουστάρουν απαγορεύσεις και περιορισμούς.
Κάτι ήξερε ο γέρο-Καραμανλής που νομιμοποίησε το 1974 το ΚΚΕ και το μετάβαλε από επαναστατικό σε γραφειοκρατικό κόμμα και το χαντάκωσε.
Έπρεπε να τους αφήσετε να απομυθοποιηθούν και να ακούσει και ο κόσμος τις απόψεις τους, για να δει το πόσο μαλάκες είναι.
Τώρα τους ψήφισε και απληροφόρητος κόσμος που δεν ήξερε ότι όντως ήτανε νεοναζί και όχι Έλληνες πατριώτες, όπως πλασάρονται.
Φτάνει πια με τις μεταξύ σας κόντρες στο δρόμο.
Η αντιπαράθεση ενάντια στο ναζισμό θα πρέπει να είναι καθολική και σε καθαρά πολιτικό επίπεδο. Να τους στριμώχνουμε, να τους ξεμπροστιάζουμε, να τους ξεφτιλίζουμε με επιχειρήματα και με την πληροφόρηση και όχι με τη βία, που άλλωστε είναι ο προνομιακός τους χώρος.
Αλλιώς παίζουμε το παιχνίδι τους.

Αυτά, προς γνώση και συμμόρφωση.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,
ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ...!

ΣΤΟΝ ΑΗ-ΣΤΡΑΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ 'ΑΦΘΟΝΟΣ' ΚΑΙ ΓΙΑ
ΤΟΥΣ ΔΥΟ_.

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΣΤΑ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΟΜΑΜΑΚΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 'ΕΓΑΜΑΓΕ' Ο ΦΑΣΙΣΤΟΧΟΤΖΑ Ο ΦΑΣΙΣΤΟΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 'ΒΙΖΙΤΑ' ΥΠΟΨΙΝ_.

ΖΗΤΩ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ,
ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ...!!!

'FUCK DIRTY ALBANIANS'_.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΔΑΣ
ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ,
ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟ ΓΑΜΑΝΕ
ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΕΝΑ ΓΛΑΡΟ...!!!

ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΣΚΥΛΑ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ,
ΘΑ ΣΑΣ ΛΗΩΣΟΥΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ_.

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΛΟΑΛ..., ΚΩΛΟΑΛ..., ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ...,
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΑΣ...,
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ...
ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ...!

'FUCK DIRTY ALBANIANS'

Ανώνυμος είπε...

O ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ
ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΡΚΟ...
ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΕΠΝΙΓΗΚΕ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΒΟΥΡΚΟ...!!!

'TURKALBANIANS, FUCK YOU AND YOUR MOTHERS' PUSSY_.